Sweet Protection

-
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Sweet Protection

(93 varer)

Sikre sykkeleventyr

Med en hjelm fra Sweet Protection kan du kjenne deg trygg, selv på fartsfylte eventyr. I sortimentet finner du ultralette hjelmer med optimal beskyttelse i ulike farger og design. Uansett om du konkurrerer eller sykler for moro skyld, er en bra hjelm en nødvendighet og vel verdt å investere i.

Alt du trenger for et aktivt liv

I Sweet Protections sortiment finner du alt du trenger for et aktivt liv på sykkelen. Sørg for å beskytte deg mot eventuelle skader med ryggbeskyttelse og knebeskyttelse. I sortimentet finner du også luer, pannebånd og hoodies. Alt du trenger for ditt neste sykkeleventyr!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!