Blaster II Mips Helmet - ID: A042576

Ny!

Sweet ProtectionBlaster II Mips Helmet

Størrelseguide Mer info

Mer om Blaster II Mips Helmet fra Sweet Protection

Blaster II MIPS er vår letteste all-mountain hjelm. Enten du cruiser preppede løyper eller utforsker villsnøen, gir Blaster II en komfortabel beskyttelse. Med integrerte Impact Shields og ABS-skallforsterkning på utsatte områder, setter denne en ny standard for kvalitet og beskyttelse i en in-mold hjelm. Hjelmen er oppdatert med bedre tilpasningsmuligheter som gjør den lettere å justere til en bedre passform. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen.
  • In Mold - skallteknologi
  • Integrated Impact sheilds
  • 3D-formet innside: fuktavvisende, avtagbar, kan vaskes               
  • Split divider, justerbar
  • Semi-Box-konstruerte ørepads              
  • Occigrip dreiesystem
Egenskaper for Blaster II Mips Helmet:
Kjønn: Unisex
Rotation protection: MIPS
Avtakbart fôr: Ja
Feste for goggels: Ja
Justerbar: Ja
Vekt: 430 g
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Hjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!