Falconer II Aero Mips Helmet - ID: A067963

Sweet ProtectionFalconer II Aero Mips Helmet

Størrelseguide Mer info

Mer om Falconer II Aero Mips Helmet fra Sweet Protection

Vi tar jakten til profesjonelt nivå. Falconer Aero Helmet er en top-of-the-line hjelm for "fast paced" sykling. Hjelmen leveres med vår unike, enkelt avtagbare Aerocovers ™ for å senke det aerodynamiske trekket ytterligere. Den aerodynamiske geometrien er utviklet for også å gi ekstrem ventilasjon, resultatet er en raskere og mer behagelig kjøretur - alt pakket inn i vår fire-delte, skallteknologi med variabel elastisitet, for overlegen beskyttelse. Denne modellen er utstyrt med MIPS Brain Protection System, en løsning med lav friksjon laget for å redusere rotasjonskrefter overført til hjernen.
Egenskaper for Falconer II Aero Mips Helmet:
Rotation protection: MIPS
Kjønn: Unisex
Feste for goggels: Nei
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!