Junior Blaster II Mips Helmet - ID: A042578

Sweet ProtectionJunior Blaster II Mips Helmet

Størrelseguide Mer info

Mer om Junior Blaster II Mips Helmet fra Sweet Protection

Junior Blaster II Mips Helmet er vår mest komfortable all-mountain hjelm for barn. Med integrerte Impact Shields og ABS-skallforsterkning , setter denne en ny standard for kvalitet og beskyttelse i en in-mold hjelm. Hjelmen er oppdatert med bedre tilpasningsmuligheter som gjør den lettere å justere til en bedre passform. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen.
  • In Mold - skallteknologi
  • Integrated Impact sheilds. 
  • 3D-formet innside: fuktavvisende, avtagbar, kan vaskes               
  • Split divider, justerbar
  • Semi-Box-konstruerte ørepads       
  • Occigrip dreiesystem
Egenskaper for Junior Blaster II Mips Helmet:
Kjønn: Barn
Rotation protection: MIPS
Avtakbart fôr: Ja
Feste for goggels: Ja
Justerbar: Ja
Vekt: 430 g
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Hjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!