Ronin Max Rig Reflect - ID: A074166

Sweet ProtectionRonin Max Rig Reflect

Mer info

Mer om Ronin Max Rig Reflect fra Sweet Protection

Ronin Max Rig Reflect er en rask brille med rene linjer. Linsen er ekstremt solid, 2,2mm tykk, med optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillen passer utmerket til alle våre hjelmer og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort. Denne spesifikke modellen er tilgjengelig med vår unike RIG™ linseteknologi, utviklet av Sweet Protection for å gi overlegent kontrastforbedrende syn med minimum farvedistorsjon. MAX-modellen har et stort objektiv for utvidet vertikal dekning og større synsfelt.
Egenskaper for Ronin Max Rig Reflect:
Ekstra linse inkludert: Nei
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Sportsbriller

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!