BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Ronin Polarized - ID: A074162

Ny!

Sweet ProtectionRonin Polarized

Mer info

Mer om Ronin Polarized fra Sweet Protection

Ronin Polarized er en rask brille med rene linjer. Linsen er ekstremt solid, 2,2mm tykk, med optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillen passer utmerket til alle våre hjelmer og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort. Obsidian Black Polarised linsene blokkerer gjenskinnet ved å filtrere ut det horisontale lyset og gi beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Perfekt for veldig solfylte dager.
Egenskaper for Ronin Polarized:
Ekstra linse inkludert: Nei
Polariserende: Ja
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Sportsbriller

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!