BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Ronin Rig Photochromic - ID: A074164

Ny!

Sweet ProtectionRonin Rig Photochromic

Mer info

Mer om Ronin Rig Photochromic fra Sweet Protection

Poor vision shall no longer be your master. Ronin er en rask brille med rene linjer. Linsen er ekstremt solid, 2,2mm tykk, med optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillen passer utmerket til alle våre hjelmer og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort. Denne spesifikke modellen kommer med Photochromic linse som justerer seg til lyset. Du kan nå prestere ditt beste.
Egenskaper for Ronin Rig Photochromic:
Fotokromatisk linse: Ja
Utbyttbar linse: Ja
Ekstra linse inkludert: Nei
Polariserende: Nei
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Sportsbriller

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!