Women's Blaster II MIPS Helmet - ID: A057473

Sweet ProtectionWomen's Blaster II MIPS Helmet

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Blaster II MIPS Helmet fra Sweet Protection

Women's Blaster II MIPS Helmet er Sweet Protections letteste all-mountain hjelm. Enten du cruiser preppede løyper eller utforsker villsnøen, gir Blaster II en komfortabel beskyttelse. Med integrerte Impact Shields og ABS-skallforsterkning på utsatte områder, setter denne en ny standard for kvalitet og beskyttelse i en in-mold hjelm. Hjelmen er oppdatert med bedre tilpasningsmuligheter som gjør den lettere å justere til en bedre passform.
Egenskaper for Women's Blaster II MIPS Helmet:
Kjønn: Dame
Rotation protection: MIPS
Feste for goggels: Ja
Vekt: 430 g
Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Mer fra Sweet Protection

Vis alle Hjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!