DHF104BW Marathon 40g - ID: A052646

SwixDHF104BW Marathon 40g

Mer info

Mer om DHF104BW Marathon 40g fra Swix

DHF104BW Marathon 40g fra Swix er harde og slitesterke glidvokser for lengre distanser. 0°C til +20°C. Anbefalt smørejernstemp.: 150°C. En hard, holdbar glider for langdistanserenn i langrenn. Utviklet spesielt for våt, skitten, forurenset snø. Høyt fluorinnhold. Den harde konsistensen absorberer mindre skitt under våte forhold og fungerer godt under kalde forhold. BW additivet reduserer friksjon mot smusspartikler og gir en fordel på kald snø ved at det reduserer tørrfriksjonen.
Egenskaper for DHF104BW Marathon 40g:
Maks temp20
Min. temp0
Vekt: 40 g
Alle har et forhold til SWIX Blå eller Rød som kom i 1956. Gjennom nitid arbeid har norske SWIX vært med når en mengde norsk medaljer er tatt i skiløypene. I dag er SWIX mer en skismøring. I sortimentet finner du blant annet Skismøring og utstyr, staver for de fleste idretter i tillegg til gåstaver, teknisk bekledning treningstøy, m.m.

Mer fra Swix

Vis alle Skismøring

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!