Endure Split Mitt - ID: A063981

SwixEndure Split Mitt

Mer info

Mer om Endure Split Mitt fra Swix

Endure Split Mitt fra Swix er en oppdatert versjon av hummerhansken som over tid har blitt en favoritt for kalde dager på trening. Myk og varm PrimaLoft® isolasjon på håndbaken og PrimaLoft® Gold Insulation Eco With Grip Control i håndflaten for ekstra godt grep. Fingertuppene er forsterket. Hummerhansken er slitesterk, har vannavvisende yttermaterialer og syntetisk skinn med touch- screen- funksjon. Hummerhansken kombinerer vottens varme og hanskens funksjonker. Nesetørker. Unisex.
  • Vannavvisende hummerhanske
  • 200g PrimaLoft® isolasjon
  • Touch screen- funksjon

Materiale 1:
Utside: 100% polyamid.
Membran: 100% polyuratan.
Materiale 2:
Utside: 100% polyuratan.
Innside: 100% polyester.
Materiale 3: 80% bomull, 20% polyester.
Materiale 4: 100% polyester.
Isolasjon: 200g PrimaLoft® + 60g PrimaLoft® needled, 100% polyester.
Egenskaper for Endure Split Mitt:
Hanskemodell: Trefingerhanske
Yttermateriale: Syntetisk
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Alle har et forhold til SWIX Blå eller Rød som kom i 1956. Gjennom nitid arbeid har norske SWIX vært med når en mengde norsk medaljer er tatt i skiløypene. I dag er SWIX mer en skismøring. I sortimentet finner du blant annet Skismøring og utstyr, staver for de fleste idretter i tillegg til gåstaver, teknisk bekledning treningstøy, m.m.

Mer fra Swix

Vis alle Løpehansker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!