Junior's Cross Pants Curved - ID: A063261

SwixJunior's Cross Pants Curved

Mer info

Mer om Junior's Cross Pants Curved fra Swix

Cross Pants Curved fra Swix er en klassisk softshell-bukse som passer godt til ulike værforhold. Høy komfort med lett varmeisolasjon, elastisitet og med vindtett og pustende membran i front. Buksen har to skråsydde lommer med glidelås foran, og snøring i livet. Glidelås på leggene er beskyttet med fleece på innsiden, for økt komfort. Silikon på nederkant innside, slik at buksen sitter godt mot skiskoene. Striper og logo i refleks for mer synlighet. Barnestørrelser. Materiale A: 100% polyester.
Materiale B: 85% polyester, 15% spandex.
Egenskaper for Junior's Cross Pants Curved:
Hovedmateriale: Syntetisk
Vanntett: Nei
Fôr: Lettfôrede
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Snølås ved ankler: Nei
Alle har et forhold til SWIX Blå eller Rød som kom i 1956. Gjennom nitid arbeid har norske SWIX vært med når en mengde norsk medaljer er tatt i skiløypene. I dag er SWIX mer en skismøring. I sortimentet finner du blant annet Skismøring og utstyr, staver for de fleste idretter i tillegg til gåstaver, teknisk bekledning treningstøy, m.m.

Mer fra Swix

Vis alle Skibukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!