Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Sonic Trail - ID: A068499

Julefest
20% - KODE

SwixSonic Trail

Mer info

Mer om Sonic Trail fra Swix

SWIX Sonic Pro Trail er en lettvekt stav i beste aluminiumslegering. Høy styrke, høy stivhet og funksjonelle komponenter er noen av de viktigste egenskapene. Staven er ideell for bruk til Trail running og trekking der styrke og kompakt størrelse er essensielt. Staven er sammenleggbar og kan komprimeres til 1/3 del av full lengde, slik at den enkelt kan få plass i en sekk eller bag. Det unike Swix Sonic låsesystemet sikrer perfekt fiksering hver gang du justerer lengden. Hver gang du låser staven, forblir den låst uten å måtte bruke unødvendig kraft for å få låsen til å sitte. Stroppen er spesielt utviklet for sommerbruk når man ikke bruker hansker. Den er laget i et spesielt mykt materiale og med myk spenne som er lett å justere. Den har ingen skarpe kanter eller harde deler slik at du ikke får gnagsår på lange turer. Stroppen er også lett å skifte eller ta av for vask. Håndtaket i naturkork føles godt mot huden samtidig som det gir god friksjon også under våte forhold. Det unike multigrepet sikrer en komfortabel kontakt mot hånden og god variasjon av hvordan man holder i staven. Håndtaket er forlenget som gir mulighet for å gripe ned på stavene ved oppstigning i bratt terreng. Toppen av håndtaket er godt avrundet slik at det blir behagelig å støtte håndbaken mot toppen. Ingen skarpe kanter eller harde overganger som kan forårsake gnagsår. Det utskiftbare trinsesystemet Flexi Basket System gjør det raskt og enkelt å bytte trinse.
Egenskaper for Sonic Trail:
Lengde: 100-135 cm
Kjønn: Unisex
Sammenleggbar: Ja
Vekt: 448 g
Lengde foldet: 39 cm
Justerbar lengde: Ja
Swix Sport AS er en moderne globalisert bedrift som kan se tilbake på mer enn 70 aktive og nyskapende år. Swix finnes overalt hvor det drives skisport og er en av skiindustriens sterkeste merkevarer. Det er bærer av stolte, friske verdier og har preget ski-sporten mer enn noen kunne ane. Swix er blitt en del av den norske folkesjela, for mange selve symbolet på skiløping, og selges i mer enn 30 land.

Mer fra Swix

Vis alle Turstaver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!