Women's Dynamic Pant - ID: A063267

SwixWomen's Dynamic Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Dynamic Pant fra Swix

Dynamic Pant fra Swix er et elastisk skiplagg, laget for raskt tempo, langdistanse og intense økter. Vindtett front og ventilerende bakside. Damestørrelser.
Dynamic ski-ytterklær er laget av et lett, mykt og svært elastisk materiale, med vindbeskyttende membran i fronten. Membranen inneholder nå forbedrede egenskapet når det gjelder kapasitet for vanngjennomtrengning. Den børstede, elastiske jerseyen bak gir uhindret puste-evne og sikrer god ventilasjon. Den svært elastiske sammensetningen av stoffer gir en smal silhuett, som er godt tilpasset rask trening med høy puls.

Materiale 1: 100% polyester.
Membran: 80% polyester, 20% PU.
Materiale 2: 75% polyester, 25% PU.
Materiale 3: 84% polyester, 16% spandex.
Placket: 72% polyester, 28% PU.
Fòr: 100% polyester.
Egenskaper for Women's Dynamic Pant:
Beinlengde: Full Length
Hovedmateriale: Syntetisk
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Membranteknikk: 3-lags
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Alle har et forhold til SWIX Blå eller Rød som kom i 1956. Gjennom nitid arbeid har norske SWIX vært med når en mengde norsk medaljer er tatt i skiløypene. I dag er SWIX mer en skismøring. I sortimentet finner du blant annet Skismøring og utstyr, staver for de fleste idretter i tillegg til gåstaver, teknisk bekledning treningstøy, m.m.

Mer fra Swix

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!