Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Tarp 11 Ultralight - ID: A056211

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

SydvangTarp 11 Ultralight

Mer info

Mer om Tarp 11 Ultralight fra Sydvang

Tarp 11 UL fra Sydvang er lettvekstutgaven av tarpen til Sydvang og er en perfekt turkamerat for deg som søker ly mot vind, regn og sol når du er på tur. Liten og lett nok til at du kan ha den med på dagstur samtidig som den er stor og slitesterk nok til at den er perfekt for overnatting. Tarp er den perfekt følgesvenn for deg som nyter utsikt på tur og som kanskje har behov for godt med plass. Tarpen kan du enkelt sette opp enten mellom trærne, med stenger, skistaver, padleårer, sykler eller andre ting, uendelige muligheter mer eller mindre. Lange barduner med snorstrammere og snøre i lett synlig farge med refleksdetaljer gjør jobben enklere, og de pakkes enkelt bort i egne lommer når de ikke er i bruk.
  • Stenger og teltplugger medfølger ikke
  • Oppbevaringsposen henger fast i tarpen så du ikke mister den
  • Oppbevaringsposer i mesh for bardunene
  • Lange barduner i lett synlig farge med refleksdetaljer
  • Materialer: Sun-Nylon Ripstop 40D Double silicon
Egenskaper for Tarp 11 Ultralight:
Dimensjon utvendig LxB: 290x360 cm
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Totalvekt: 654 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 40 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Sydvang er et norsk varemerke som utvikler produkter for deg som går på tur, telter og oppholder deg mye ute i naturen. Fokuset ligger på høy kvalitet og funksjonelle detaljer.

Mer fra Sydvang

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!