Protect - ID: A066454

TensonProtect

Størrelseguide Mer info

Mer om Protect fra Tenson

Protect fra Tenson er et par regnbukser for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Tenson ble grunnlagt i 1951 i den lille svenske kystbyen Varberg. Siden har de produsert funksjonelle og innovative klær, skreddersydde for å tåle ulike typer vær. Ambisjonen er å bli en av verdens ledende varemerker innen outdoor ski og marine klær med et sporty design. Klærne fra Tenson er for deg som vil leve et spennende og uhemmet liv fylt av eventyr!

Mer fra Tenson

Vis alle Regnbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  Nyt naturen på en ansvarsfull måte

  Fra Tenson grunnlas i 1951, så har naturen vært vår Kjærligheten for naturen og en fri levemåte har påvirket våre mål i hvert eneste steg, fra design til valget av materialer, fabrikker og partnere. Vi er bevisst på at klær og ustyr for skiløping, trening eller hverdagsmote har en påvirkning på miljøet. Oppgaven er dermed å finne en balanse mellom funksjon, kvalitet, kundens krav og en holdbar produksjonsmetode.

  Langvarige klær er en kombinasjon av tøy av høy kvalitet og design som tåler tidens tann. Arbeidet vårt mot mer holdbare klær begynner med tegningene på designbordet og fortsetter med vår ”a way of living”-filosofi og måten vi kommuniserer våre verdier for Tenson-kunden.

  For å kunne gjøre det jobber vi på ulike nivåer. Tensons kvalitetskrav er høye. Vi mener at klær som varer er en god måte å redusere karbonavtrykket vårt på miljøet og minimere forbruket. Derfor tester vi tøy og plagg i testlaboratorium som SGS, ITS og SWEREA. I tillegg til det så tester vi også på plass hos Tenson og i fabrikkene. Å utøve så store antall tester krever tid og ressurser, men det lønner seg i et langsiktig perspektiv når det kommer til kvalitet og mer holdbare klær og utstyr.

  For å mininere karbonutslippet vårt har vi innført en policy som sier at vi skal bruke tog og båt til lasten vår som standard Vi oppmuntrer alle ledd i produksjonskjeden vår og partnere til å gjøre det samme.

  Rettferdige arbeidsvilkår og CSR

  For å sikre en rettferdig produksjonslinje så tror vi på Tenson på et tett samarbeid med våre fabrikker. Vi jobber i henhold til BSCI Code of Conduct og besøker regelmessig fabrikkene for å sørge for at de jobber ut i fra denne koden. Business Social Compliance Initiative (BSCI) er et ledende forretningsdrevet initiativ for selskap som er engasjerte i å forbedre arbeidsvilkårene på fabrikker verden over. Tenson oppfordrer alle fabrikker som jobber med oss til å bli medlemmar i BSCI.

  Regulere bruken av kjemikalier

  Tenson er også aktiv medlem i Textile Importers Association, en bransjeorganisasjon som kjuemper for frihet og holdbar handel. De jobber sammen SWEREA og har utviklet en kjemikalieguide som følger EU’s kjemiske lovstiftning. REACH, som står för Registration, Evaluation, Authorization og Restriction of Chemicals. REACH sine krav betyr at vi må sørge for at vi ikke bruker forbudte kjemikalier i klærne våre.

  Valg av materialer og DWR

  En viktig del av vår holdbarhetspolicy er valget av materialer og vannavstøtende belegg som vi bruker i plaggene våre. En DWR (Durable Water Treatment) er et ekstremt tynt belegg på individuelle fiber på tøyet som forvandler vann til små perler som ruller av. Denne behandlingen forhindrer eller bremser inn at vannet suges opp i tøyet. Det vanligste DWR-belegget, kjent som C8, bruker fluorkarboner av typen PFOA og PFOS som man har fått bevis på at den har en stor påvirkning på miljøet. På Tenson har vi valgt å unngå all bruk av C8. I stedet bruker vi to typer DWR. En er fluorkarbonbasert (også kjent som C6), men den inneholder verken PFOA eller PFOS. Dette er et mer miljøvennlig alternativ enn C8. Den andre DWR-behandlingen er helt fri fra Man forsker for å kunne utviklet effektive og brukbare behandlinger som er frie fra fluorkarbon. I dag tilbyr vi flere ulike plagg som er helt frie fra fluorkarbon og vår ambisjon er å øke antallet fluorkarbonfrie produkter i våre kommende kolleksjoner.

  Dyrenes rettigheter

  Friluftslivet handler ikke bare om fjell og frisk Vi bryr oss om dyrenes liv og prøver kun å bruke kvalitetsmaterialer som er til fordel for dem.

  Alt dun som vi bruker i plaggene våre kommer fra dyr som allerede er døde, altså fra matindustrien og fra produsenter som sikrer ansvarlig avl uten tvangsfôring.

  Merinoullen vår kommer fra gårder i New Zealand som er garantert mulesing-frie og kommer fra en miljøvennlig og holdbar produksjon. Skinnet på detaljer kommer fra italienske gårder og er avfall fra matindustrien det også. Vi bruker kun syntetisk pels i våre plagg.

  Oppmerksomme på detaljer

  Vi bryr oss også om detaljene og prøver å redusere karbonavtrykket vårt her også. Tensons størrelselapper er laget av gjenvunnet papir og alle metallknappene våre er Oeko-Tex sertifiserte og frie fra bly.

  Tenson, a responsible way of living since 1951.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!