• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Siden 1989 har Tentipi produsert telt for eventyrlystne mennesker. Med røtter dypt i den lapplandske jorden bidrar Nord-Sveriges rike naturtradisjon til utformingen av Tentipis produkter, som er av unik design og høy kvalitet. Teltene gir sikker beskyttelse mot vær og vind samtidig som de er romslige og behagelige.

Telt og smart tilbehør

Her finner du et nøye utvalgt sortiment av telt fra Tentipi og annet smart tilbehør som gjør din opplevelse mye morsommere. Velg mellom ulike teltmodeller ut fra når og hvor du skal telte samt hvor mange det skal være plass til. Et bra tilbehør er Tentipi-kaminen som genererer varme, slik at du kan tørke klær og lage mat inne i teltet.

Vær ute lengre

Hvorfor begrense deg til bare dagsturer på fjellet? Med et telt fra Tentipi kan du være ute til tross for at mørket faller på. Skal hele familien være med på eventyret, kan du kjøpe et telt med plass til mange!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!