Kom i gang med løpingen

Det er med glede at vi ser et stadig økende interesse for løping som treningsform, mest på grunn av at vi elsker å løpe og vi liker at andre får opp øynene for denne herlige treningen. Det er lett å løpe, man kan gjøre det hvor som helst og det stiller heller ingen større krav til behov av avansert utstyr. Det er bare å dra på seg klær som tåler litt svette, knyte skoene og bare stikke ut! Trenger du litt ekstra motivasjon for å komme i gang, så finnes det også mange hyggelige og velarrangerte terrengløp i dag som du kan ha som mål, eller delmål, i utviklingen din som løper.

Her på Outnorth har lenge ment at den morsomste og beste løpingen med treningsformål, den finner man i skogen, på fjellet eller på en variert sti i terreng. Ikke misforstå oss nå, vi løper også på asfalt og synes det er helt topp! Men det er ikke mye som kan slå følelsen av å løpe på favorittstien sin og den fartsfylte følelsen man får av å løpe forbi busker og trær. En del av oss passer på å nyte utsikten og miljøet, andre liker variasjonen i terreng og de naturlige intervallene man får da. Det vekslende underlaget gjør også at du varierer stegene dine hele tiden og dermed styrker du ledd og muskulatur samtidig som du minimerer risikoen for overbelastning.

Tankene våre angående løping reflekteres også i sortimentet vårt av sko og utstyr, der du ikke finner joggesko med maksdempede såler. I stedet så prøver vi heller å tilby deg et utvalg av sko for løping i terreng og på stier, året rundt. Vi vil tilby deg de produktene som gir deg den beste løpefølelsen, et godt feste og som er komfortable å trene i. Med disse forutsetningene vet vi av egen erfaring at det faktisk blir noe av treningen og det er jo det som teller. Den løpingen vi foredrar blir ofte kalt for Trailrunning og hos oss finner du klær, sko og masse nyttig tilbehør!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!