Teva

-
I 1984 snublet en guide i Grand Canyon over en sannhet som skulle komme til å forandre skobransjen, nemlig at det i hvert menneske finnes en eventyrlig side som venter på å slippes fri. Den første sandalen Teva lagde var en enkel modell, men i dag har de flere ulike sandaler og sko for ulike anledninger og eventyr.

Teva

(49 varer)

Sandaler for aktive stunder

I Tevas sortiment finner du sandaler for hele familien. Når du skal gå langt i varmt klima er en herlig og praktisk sandal et utmerket valg. Velg blant litt enklere og mer avanserte modeller i ulike farger og design. Her finner du klassiske flipflop-modeller og modeller med borrelås.

Sko for alt vær

Teva tilbyr ikke bare sandaler, men også sesongtilpassede sko for varierende værforhold. Føttene dine bærer deg hver dag, og derfor bør du gi dem det best mulige verktøyet. Invester i deg selv og kjøp et ordentlig par sko fra Teva.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!