The North Face Jakker

(139 varer)

The North Face jakker – praktiske og moderne jakker til kvinner og menn!

Er du på let etter en ny jakke? Da er The North Face en sikker vinner! Det verdensberømte merket er nemlig kjent for sin høye kvalitet og lekre design. Gå på oppdagelsesferd i det store utvalget vårt av The North Face jakker til barn, kvinner og menn og finn en modell som passer deg! Bestill jakken din hos Outnorth.no og få gratis bytterett!

Her gjør en The North Face jakke en forskjell

Du hadde helt sikkert elsket å ha på deg en The North Face jakke om du:
  • Elsker friluftsliv og trening i naturen
  • Ønsker deg en moteriktig og praktisk jakke
  • Setter pris på materialer av høy kvalitet
  • Leter etter en jakke som er vind- og vanntett

Hvilken The North Face jakke skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å finne den helt rette jakken når du skal utforske utkjente landeområder i ferien, eller om glidelåsen på hverdagsjakken din har gått i stykker. Ta det med ro! The North Face lager jakker til all slags bruk og i høy kvalitet. Er du på utkikk etter en ny The North Face jakke er det derfor viktig at du overveier et par ting:
  • Bruk: Skal jakken brukes når du sykler til jobb i snøvær? Eller skal den med på en fottur i Pyreneene? Jakkens funksjoner avhenger i stor grad av dine ønsker og behov.
  • Passform: The North Face lager alt fra tynne og tjukke til korte og lange jakker. Finn en jakke som passer til figuren og behovene dine. Det kan f.eks. være en god idé å velge en lengre jakke med snøre i livet, om du vil holde deg varm og stilig til vinteren.
  • Vindtetthet: Vindtette jakker er ikke nødvendigvis tjukke vinterjakker. En tynn vindtett jakke er f.eks. det åpenbare valget når du skal på fjelltur.
  • Vanntetthet: Hvor lenge skal den nye The North Face jakken din kunne holde deg tørr når det plutselig begynner å øse ned?

The North Face jakker – det ideelle valget til årets fire sesonger!

Enten om du er på utkikk etter en varm og tung parkas til vinteren eller trenger en tynn og sporty jakke til din neste fottur, så kan du være sikker på at du finner den i det store utvalget vårt av The North Face jakker.

The North Face lager bl.a. tynne, pustende jakker som du kan bevege deg fritt i når du sykler til jobb, løper eller legger flere hundre kilometer bak deg med en stor ryggsekk på ryggen.

The North Face er også kjent for sine fantastiske dunjakker til barn og voksne. De klassiske jakkene finnes i flere forskjellige farger, med og uten hette, og kommer garantert til å kunne holde deg og resten av familien varm takket være gåsedunet og vanntette overflatebehandlinger.

Du bør derimot alltid investere i et skikkelig regnsett om du skal være ute på regnfulle dager.

Velg den nye The North Face jakken din med omhu – vindtetthet, vanntetthet og pusteevne!

Den nye The North Face jakken din kan ha mange forskjellige funksjoner! Det kan derimot være vanskelig å finne en jakke som havner like høyt på alle barometre. Derfor bør du overveie hvilken av de tre – pusteevne, vindtetthet og vanntetthet – som er viktigst for deg før du kjøper jakken din.

Skal jakken din være en del av den aktive livsstilen din, så kan du med fordel velge en The North Face jakke med høy pusteevne. Med en god treningstrøye og lag-på-lag-prinsippet kommer du vanligvis til å kunne holde varmen med en tynn jakke som puster – selv i kjøligere områder med mye vind.

Er du på let etter en jakke du kan ha på deg på vinteren når du skal til og fra jobb, hente barna eller vente på bussen, så kan du velge en lang jakke med høy vind- og vanntetthet.

The North Face jakker til barn og voksne i alle aldre

Kvalitet og design kjenner ingen alder. Derfor kan du finne smarte jakker til både barn og unge, eldre menn og voksne damer i vårt store utvalg av The North Face jakker. Når du kjøper en jakke fra The Northe Face får du kvalitet for pengene og en jakke som kan holde i mange år fremover. Finn en jakke som passer deg og bestill den hos Outnorth.no i dag!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!