Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Therm-a-RestZ-lite Sol Regular

Mer info

Mer om Z-lite Sol Regular fra Therm-a-Rest

Thermarest Z-Lite Solar er det letteste og mest kompakte liggeunderlaget med lukkede celler fra Thermarest. Det er fremstilt av et helt nytt skum som er mykere på toppen, men litt hardere i bunnen. Dette bidrar til økt holdbarhet.
Thermarest Z-Lite Solar har en riflete overflate og er ganske lik en eggekartong. Den veier mindre enn en halv kilo og "trekkspill"-designen gjør den svært kompakt. Aluminiumsbelegget reflekterer varmen enda bedre med en økning på nesten 20% sammenlignet med tidligere modeller.

Egenskaper for Z-lite Sol Regular :
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 183 x 51 cm
Hoftebredde: 51 cm
Isolasjonsmateriale: Skum
Lengde: 183 cm
Skulderbredde: 51 cm
Fotbredde: 51 cm
Pakkmål ca: 51 x 13 x 14 cm
Vekt: 410 g
R-verdi: 2.0
Tykkelse: 2 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Therm-a-Rest

Vis alle Andre Liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!