Thermarest

-
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Thermarest

(71 varer)

Bedre hvile med godt underlag

Ifølge Thermarest finnes det ingenting som er så herlig som å sove eller hvile utendørs. Etter en lang dag med vandring, padling eller annen aktiv moro er det deilig å la trøtte føtter og bein få hvile. For så god hvile som mulig er valg av underlag viktig. Thermarest byr på flere ulike typer av underlag, avhengig av på din smak, dine preferanser og behov.

Riktig underlag for din aktivitet

Vil du sove utendørs samt minimere oppakningen, kan du velge en Hammock med plass for to som kan pakkes sammen i jakkelommen din. Her finner du så klart flere liggeunderlag med ekstremt gode isolasjonsevner som er enkle å pakke sammen og bæred. I Thermarests sortiment finner du også stoler som du kan ha over liggeunderlaget for å sitte godt når du ikke vil ligge ned.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!