ThermarestAirtap Pump

Mer info

Mer om Airtap Pump fra Thermarest

Airtap Pump sørger for at du slipper å blåse, men heller kan pumpe opp NeoAir-underlaget ditt. En lungesparer, altså. Therm-a-rest NeoAir AirTap Pump hjelper deg med å pumpe opp NeoAir-underlaget ditt. Sammen med en pose. Fungerer like bra med en plastpose som med en pakkepose. Klipp hull i posen, plasser pumpeventilen fra innsiden, sett på munnstykket fra utsiden og koble videre sammen pumpeposen med madrassen din. Rist posen slik at den fylles med luft, lukk og rull. Etter en liten stund er NeoAir fylt med luft. A piece of cake!


Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Tilbehør & Reperasjon

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!