ThermarestBasecamp - Regular

Mer info

Mer om Basecamp - Regular fra Thermarest

Thermarest Basecamp er et fem centimeter tykt selvoppblåsende liggeunderlag. Enda mer komfortabelt og enda enklere enn før. Thermarest har oppdatert sine Basecamp liggeunderlag. De er nå enda bedre. Deiligere liggeflate, lettere og bedre følelse.

I tillegg er det selvoppblåsende, så intet ekstraarbeid er nødvendig. Det blir bare 5 cm tykk av seg selv etter en stund. Smart rett og slett.

Laget av slitesterke materialer for å sikre at det vil gi deg som bruker komfortabel søvn i lang tid framover.
Egenskaper for Basecamp - Regular:
Isolasjonsmateriale: Skum
Dimensjon utvendig LxB: 183 x 51 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 13 x 51 cm
Vekt: 970 g
R-verdi (US): 5
Tykkelse: 5 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!