Luxurylite Ul Cot Reg - ID: A029781

ThermarestLuxurylite Ul Cot Reg

Mer info

Mer om Luxurylite Ul Cot Reg fra Thermarest

Klart man skal ha en seng med seg på friluftsturen. Thermarest LuxuryLite UltraLite Cot er en lett og komfortabel teltseng. Made in USA. Thermarest er kjent for sitt komfortable og lette soveutstyr. Denne teltsengen plasserer seg kanskje ikke helt som kjempelett, men lettere enn andre teltsenger er den definitivt.

Med en vekt på litt over en kilo, er det ikke så ille med tanke på hva du får. Så enkelt at selv turgåere bærer den med seg, sier Thermarest, selv om kanskje det største anvendelsesområdet trolig fortsatt vil være blant de som ikke bærer. Kanskje for kajakken, kanoen eller i bilen?

Robust konstruksjon med vannavstøtende nylonstoff, aluminiumstenger og nylonføtter.

Kommer til å gi svært komfortabel søvn for mange.

Egenskaper for Thermarest LuxuryLite Ultralite Cot

Veldig kompakt når pakket.
Tar ca. tre minutter å sette opp, lett og uten verktøy.
Bredde: 61 cm
Lengde: 183 cm
Vekt: 1195 gram
Max belastning: 147,5kg.
Made in USA.
Egenskaper for Luxurylite Ul Cot Reg:
Vekt: 1195 g
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Campingmøbler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!