ThermarestNeoair Pump Sack

Mer info

Mer om Neoair Pump Sack fra Thermarest

Thermarest Neoair Pump Sack pumper opp NeoAir, men fungerer også som pakkepose eller sitteunderlag Thermarest NeoAir Pump Sack er en pumpe, en pakkepose og et sitteunderlag. Pumpeposen rommer 40 liter, så det er plass til en rekke gjenstander inni. Mot kvelden tømmer du den og fyller den med luft som du pumper inn i NeoAir-underlaget ditt. Rull sammen det fylte underlaget, stapp det ned i posen og vips så har du et deilig sitteunderlag eller hvilepute. Smart, altså!
95 gram og 33 x 69 cm.
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Tilbehør & Reparasjon

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!