Mer info

Mer om Prolite Plus Reg fra Thermarest

Thermarest ProLite Plus er et prisbelønt liggeunderlag som er konstruert for å holde bakkekulden borte. Duger under de aller fleste forhold, selv i vintermånedene. Thermarest ProLite Plus er suveren dersom du vil ha et liggeunderlag som kan holde deg ordentlig varm og samtidig være svært lett i oppakningen. Madrassen gir eksepsjonell varme, opptil 20 % mer enn tidligere ProLite 4-madrasser, uten økt vekt. Den er solid nok til å holde deg bekvem under fjellklatring eller på skiturer, liten og lett nok til at du ikke får problemer med å ta den med så langt du vil gå.
Egenskaper for Prolite Plus Reg:
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Dimensjon utvendig LxB: 183 x 51 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 28 x 10 cm
Vekt: 510 g
R-verdi (US): 2,4
Tykkelse: 2,5 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!