ThermarestProlite W Reg

Mer info

Mer om Prolite W Reg fra Thermarest

Thermarest ProLite Women´s er et liggeunderlag som er designet med ekstra isolering i bryst og fot. Du kan lese mer nedenfor om Thermarest ProLite Women´s. Thermarest ProLite Women´s er designet med ekstra isolering i byst og fot. Women´s ProLite-madrass tilfører varme akkurat der Thermarest-tester har vist at kvinner trenger det. Den er skreddersydd for kvinner som vil ha tre-sesongskomfort med prioritering av minimal vekt og maksimal pakningsgrad. Nå er den lettere og mer kompakt enn tidligere Women's ProLite 3-madrasser, vekt er det eneste som fortsatt mangler. Du får fortsatt pålitelig ytelse og den komforten du trenger.

  • Innovative materialer skaper en madrass som er 20 % lettere enn tidligere ProLite 3-madrasser.
  • Bunngrep og den teksturerte oversiden holder madrassen på plass mens du sover.
  • Konstruert for 3-sesongs ryggsekkturisme, fjellklatring, sykling, camping og båtturer.
Egenskaper for Prolite W Reg:
Dimensjon utvendig LxB: 168 x 51 cm
Isolasjonsmateriale: Skum
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 28 x 10 cm
Vekt: 530 g
R-verdi (US): 3,0
Tykkelse: 2,5 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!