Ridgerest Solar - Reg - ID: A029723

ThermarestRidgerest Solar - Reg

Mer info

Mer om Ridgerest Solar - Reg fra Thermarest

The RidgeRest Solar er Thermrest´s sin tykkeste og mest komfortable skummadrass. Den har en varmereflekterende og aluminisert overflate og varmefangende daler med myke, støttende riller. The coating also adds durability to make this our toughest, worry-free mattress option for value-driven comfort in any season.

All-Season Warmth: Patent-pending aluminized surface reflects radiant heat, amplifying the effectiveness of heat-trapping valleys.
Travel Light: Lightweight foams reduce weight for situations when every ounce counts.
Sleep Anywhere: Closed-cell foams provide unmatched durability for use on any surface without worry.

  • Country of Origin: Made in Seattle, USA
  • Foam type: Molded closed cell

 

Egenskaper for Ridgerest Solar - Reg:
Dimensjon utvendig LxB: 183 x 51 cm
Isolasjonsmateriale: Skum
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 51 x 22 x 22 cm
Vekt: 540 g
R-verdi (US): 3.5
Tykkelse: 2 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Andre Liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!