Trekker Chair 20 - ID: A029778

ThermarestTrekker Chair 20

Mer info

Mer om Trekker Chair 20 fra Thermarest

Trekker Chair 20 gjør raskt liggeunderlaget om til en bekvem stol. Lett luksus som vil gjøre alle uten Trekker Chair misunnelige. Her snakker vi turkomfort med minimal vekt.

Trekker Chair 20 tres over liggeunderlaget, og vips - har du en campingstol å slappe av i. Når hvilen er over, er det bare å ta ut liggeunderlaget og rulle sammen Trekker Chair til neste pause.

 Turkomfort!

Passer liggunderlag opptil 20 (51 cm)
Vekt: 298g.

Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Campingmøbler

459.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!