Trekker Chair 25 - ID: A029779

ThermarestTrekker Chair 25

Mer info

Mer om Trekker Chair 25 fra Thermarest

Thermarest Trekker Chair gjør raskt liggeunderlaget om til en bekvem stol. Lett luksus som vil gjøre alle uten Trekker Chair misunnelige.  Thermarest Trekker Chair tres over liggeunderlaget, og vips – har du en campingstol å slappe av i. Når hvilen er over, er det bare å ta ut liggeunderlaget og rulle sammen Trekker Chair til neste pause. Overraskende bekvem! Finnes i to størrelser som passer til liggeunderlag med bredde opptil  64 cm (25").
Egenskaper for Trekker Chair 25:
Totalvekt: 396 g
Vekt: 396 g
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Campingmøbler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!