ThermarestZ Lite

Mer info

Mer om Z Lite fra Thermarest

Thermarest Z-Lite er det mest kompakte liggeunderlaget av skumgummi. Eggekartongmønsteret gir god komfort og forbedrer isoleringen.
Thermarest Z-Lite er det mest kompakte liggeunderlaget av skumgummi. Z-Lite er tilstrekkelig lett og smidig til at du kan ta den med på hvilken som helst tur. Til forskjell fra liggeunderlag som du ruller sammen gjør trekkspilldesignen at endene ikke ruller seg opp.
  • Trekkspilldesign ligger flatt og tar liten plass i bagasjen.
  • Lett nok til å ha med seg på stort sett alle eventyr.
  • Eggekartongmønster øker varme og mykhet.
Egenskaper for Z Lite:
Dimensjon utvendig LxB: 183 x 51 cm
Isolasjonsmateriale: Skum
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 51 x 13 x 14 cm
Vekt: 410 g
R-verdi (US): 1,7
Tykkelse: 2 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Andre Liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!