Z Seat - ID: A029806

ThermarestZ Seat

Mer info

Mer om Z Seat fra Thermarest

Thermarest Z-Seat har lukkede celler og trekkspilldesign. Du kan lese mer nedenfor om Thermarest Z-Seat. Med sin trekkspilldesign og lukkede cellekonstruksjon er Z-Seat fra Thermarest en perfekt løsning for gramjegere som er på utkikk etter et komfortabelt sitteunderlag. Den er nesten uslitelig og superlett, noe som gjør den ideell til ryggsekkturisme, skiturer og avkopling på hard mark.
Egenskaper for Z Seat:
Dimensjon utvendig LxB: 41x33 cm
Vekt: 60 g
Tykkelse: 2 cm
Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

Mer fra Thermarest

Vis alle Campingmøbler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!