ThermarestZ Seat

  Z Seat - ID: A029806

  Mer info

  Mer om Z Seat fra Thermarest

  Thermarest Z-Seat har lukkede celler og trekkspilldesign. Du kan lese mer nedenfor om Thermarest Z-Seat. Med sin trekkspilldesign og lukkede cellekonstruksjon er Z-Seat fra Thermarest en perfekt løsning for gramjegere som er på utkikk etter et komfortabelt sitteunderlag. Den er nesten uslitelig og superlett, noe som gjør den ideell til ryggsekkturisme, skiturer og avkopling på hard mark.
  Egenskaper for Z Seat:
  Dimensjon utvendig LxB: 41x33 cm
  Vekt: 60 g
  Tykkelse: 2 cm
  Thermarest ble født da en av grunnleggerne, John Burroughs, lette etter, men ikke kunne finne en bra madrass. Som erfaren fjellklatrer visste John at de tynne skumplastmadrassene fra det tidlige 70-tallet åpnet opp for en mulighet til å skape en madrass med større komfort for brukeren. Siden han selv etterspurte et slikt produkt, følte han seg sikker på at den ville selge. Den største drivkraften bak Thermarest var å hjelpe mennesker med å nyte fjellet og andre ville steder.

  Mer fra Thermarest

  Vis alle Campingmøbler

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!