27624

Convertible Bugnet 360 - ID: A056283

Ticket to the MoonConvertible Bugnet 360

Mer info

Mer om Convertible Bugnet 360 fra Ticket to the Moon

Convertible Bugnet 360 er et praktisk insektnett fra Ticket To The Moon som passer de fleste hengekøyer. Nettet sikrer at du kan bruke hengekøya 24 timer i døgnet uten å måtte bekymre deg for insekter, kryp eller noe annet som kan forstyrre hviletiden din. Bruk hjemme i hagen, eller ta den med til hytta, på tur eller sykkelferie.
Nettet er like godt å bruke i nordiske forhold, som lenger sør på varmere breddegrader.

  • Passer til hengekøyer uten kryssstenger.
  • Utstyrt med toveis glidelås som åpner nettet helt.
  • Tett maskestørrelse, 200 hull/cm2.
  • Praktisk pakkepose inkludert.
  • Vask i 30° C
Egenskaper for Convertible Bugnet 360:
Totalvekt: 450 g
Dimensjon utvendig LxBxH: 300 x 130 cm
Vekt: 485 g
Ticket To The Moon har sitt utgangspunkt på Bali, der de har holdt seg siden 19963. De er den opprinnelige produsenten av campinghengekøyer og ligger alltid i forkant ved å holde en god kvalitet og ha en god følelse for drømmere over hele verden! I tillegg til å stadig utvikle produktene sine, så skaper de også innovative og nyttige produkter som skal passe til alle ulike måter å leve på. Ticket To The Moon streber etter å levere de beste produktene som inneholder de funksjonene som vi mennesker ønsker. Hvert eneste et av produktene testes under ekstreme forhold og går gjennom strenge kvalitetskontroller før de fortlater fabrikken. Bortsett fra dette så jobber de også stenhardt med å få en minimal påvirkning på miljøet.

Mer fra Ticket to the Moon

Vis alle Myggbeskyttelse

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!