Timberland

-
Timberland Sko Timberlands grunnlegger Nathan Swartz startet sin karriere som lærling i en liten skobutikk. Med en brennende interesse for sko klatret han på karrierestigen, og sammen med sine sønner startet han produksjonen av kvalitetssko. På 1960-tallet introduserte de verdens første vanntette skinnstøvel – deres kjente Yellow Boot. I dag er de verdens fjerde største skoprodusent. Om du liker et aktivt liv i skog og mark, er et par Timerlands en perfekt match for deg.

Timberland

(67 varer)

Sko for alle anledninger

Et par Timberlandsko slår aldri feil, og til tross for at varemerket assosieres med utendørssko, produserer de også modeller som passer bra til hverdags i bymiljø. I Timberlands sortiment finner du sandaler, sneakers, støvletter og de mer robuste støvlene for vinterværet. Uansett hva du leter etter, finner du sko for din aktivitet her.

Yellow Boot

Om du vil satse på en klassiker, er Yellow Boot den rette Timberlandstøvelen for deg. Støvletten er laget i førsteklasses skinn med en robust såle og passer for alle typer værforhold. Den er dessuten 100 % vannavstøtende, perfekt for våte høstdager i skogen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!