TomTom

-
TomTom Sports har siden 2011 utviklet sport- og fitnessprodukter med misjonen å hjelpe mennesker med å begynne prosessen med å bevege på seg.
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

TomTom Sports har siden 2011 utviklet sport- og fitnessprodukter med misjonen å hjelpe mennesker med å begynne prosessen med å bevege på seg. TomTom Sports var den første på markedet som begynte å legge til en optisk pulsmåler på en GPS sportsklokke ved lanseringen av TomTom Runner Cardio i 2014, samt den første til å integrere en musikkspiller i sine sportsklokker ved lanseringen av TomTom Spark i 2015. TomTom Touch som ble lansert høsten 2016 var det første fitnessbåndet på markedet, som kombinerer analyse av kroppens sammensetning med skritteller, søvnsykluser og kontinuerlig pulsmåling direkte fra håndleddet. Det har alltid vært fokus på innovasjoner som gjør det enklere for mennesker å begynne å bevege seg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!