TomTom

-
TomTom Sports har siden 2011 utviklet sport- og fitnessprodukter med misjonen å hjelpe mennesker med å begynne prosessen med å bevege på seg.

TomTom

(2 varer)

TomTom Sports har siden 2011 utviklet sport- og fitnessprodukter med misjonen å hjelpe mennesker med å begynne prosessen med å bevege på seg. TomTom Sports var den første på markedet som begynte å legge til en optisk pulsmåler på en GPS sportsklokke ved lanseringen av TomTom Runner Cardio i 2014, samt den første til å integrere en musikkspiller i sine sportsklokker ved lanseringen av TomTom Spark i 2015. TomTom Touch som ble lansert høsten 2016 var det første fitnessbåndet på markedet, som kombinerer analyse av kroppens sammensetning med skritteller, søvnsykluser og kontinuerlig pulsmåling direkte fra håndleddet. Det har alltid vært fokus på innovasjoner som gjør det enklere for mennesker å begynne å bevege seg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!