Trangia

-
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Trangia

(98 varer)

Klassisk kjøkken som holder tidens mål

Trangiakjøkkenet ser stort sett ut som det gjorde for 60 år siden. Det er en klassiker som stadig moderniseres uten å miste sitt særpreg. Her finner du flere ulike varianter av kjøkkenutstyr for ulike situasjoner. Kjøper du et helt kjøkken, følger det med brennere, forskjellig utstyr, stekepanner osv., ut fra hvilken modell du velger.

Kok kaffe på fjellet

Det finnes ingenting som smaker så godt som en kopp kaffe i åpent fjellandskap. Kompletter ditt kjøkken fra Trangia med en klassisk kaffekjele av aluminium, og ta kaffepausen under åpen himmel.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!