25-1 UL with Gas Burner - ID: 4945-UL

Trangia25-1 UL with Gas Burner

Mer info

Mer om 25-1 UL with Gas Burner fra Trangia

Trangia 25-1 GB UL er et stormkjøkken i 25-serien. Den inneholder litt større kjøkken som egner seg for selskap med ca. 3-4 personer. Gassbrenner inngår. 25-1 GB UL er et utmerket familiekjøkken med romslige kokekar og en videre stekepanne. Med holderne oppfelt kan kjøkkenet kombineres med større leirkjeler fra det øvrige Trangia-sortimentet.

Laget av en ny aluminiumslegering, et materiale som er 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium. Fordi materialet er så sterkt, kan kjøkkenet gjøres tynnere, noe som innebærer en redusert vekt på 22-25 prosent.
Gassbrenner inngår.

  • 2 kjeler 1,5 og 1,75 liter
  • 1 stekepanne 22 cm
  • 1 Gassbrenner
  • Tang og reim

Egenskaper for 25-1 UL with Gas Burner:
Maks effekt: 2100 W
Materiale: Aluminium
Minste koketid for 1 l vann: 3
Pakkemål (l x b x h): 22 x 10,5 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 845 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!