27624

25-3 UL with Gas Burner - ID: A054485

Trangia25-3 UL with Gas Burner

Mer info

Mer om 25-3 UL with Gas Burner fra Trangia

Outdoor Stove 25-3 UL with Gas Burner fra Trangia er et utmerket familiekjøkken med romslige kokekar og en videre stekepanne, som egner seg for selskap med ca. 3-4 personer. Med holderne oppfelt kan kjøkkenet kombineres med større leirkjeler fra det øvrige Trangia-sortimentet.

Laget av en ny aluminiumslegering, et materiale som er 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium. Fordi materialet er så sterkt, kan kjøkkenet gjøres tynnere, noe som innebærer en redusert vekt på 22-25 prosent.

  • 1 Primus gassbrenner
  • 1 non-stick-belagt stekepanne 22 cm
  • 2 kjeler 1,5 og 1,75 liter
  • Tang og reim
OBS: bare gassbrenner inngår.
Egenskaper for 25-3 UL with Gas Burner:
Maks effekt: 2100 W
Brensel er inkludert: Nei
Pakkemål (l x b x h): 22 x 10,5 cm
Vindskjerm: Ja
Minste koketid for 1 l vann: 3
Materiale: Aluminium
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Beregnet på antall personer: 4 stk
Vekt: 895 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!