25-4 HA - ID: A054488

Trangia25-4 HA

Mer info

Mer om 25-4 HA fra Trangia

Trangia Outdoor Stove 25-4 HA inneholder et litt større kjøkken som egner seg for selskap med ca. 3-4 personer. Det er et utmerket familiekjøkken med romslige kokekar, en videre stekepanne og større kaffekanne.
Trangia 25-4 HA er et utmerket familiekjøkken med romslige kokekar og en videre stekepanne.

Trangia 25-4 HA er laget av en hardanodisert aluminiumslegering, et materiale som er opptil 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium og har svært høy slitestyrke. Hardanodiseringen, med en tykkelse på 40 my, gir et av markedets absolutt hardeste materialer. For brukeren blir kjøkkenet lettere å bære, mer robust mot slitasje, holder lenger og er lettere å rengjøre.
  • 1 non-stick-belagt stekepanne 22 cm
  • 2 kjeler 1,5 og 1,75 liter
  • 1 kaffekanne 0,9 liter
  • Spritbrenner
  • Tang og reim
Egenskaper for 25-4 HA:
Maks effekt: 1000 W
Minste koketid for 1 l vann: 10
Materiale: Hardanodisert aluminium
Pakkemål (l x b x h): 22 x 10,5 cm
Vindskjerm: Ja
Beregnet på antall personer: 4 stk
Vekt: 1075 g
Brenseltype: Sprit
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!