27-1 UL with Gas Burner - ID: 4946-UL

Trangia27-1 UL with Gas Burner

Mer info

Mer om 27-1 UL with Gas Burner fra Trangia

Trangia 27-1 GB UL er et kjøkken som passer godt for alenevandrere eller 2 personer. Kokekarene er mindre og kaffekannen dimensjonert deretter. Et lite, kompakt kjøkken som krever minimal plass i ryggsekken. Gassbrenner inngår. Selv her kan det kompletteres med større leirkjeler som kan settes på de oppfelte holderne i den øvre vindskjermen. Alle kjøkken i 27-serien inneholder to stk. 1 liters kjeler, en gradert og en ugradert, en 18 cm stekepanne, vindskjerm (øvre og undre), brenner, tang og reim. Mål 18,5 x 10 cm.
Laget av en ny aluminiumslegering, et materiale som er 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium. Fordi materialet er så sterkt, kan kjøkkenet gjøres tynnere, noe som innebærer en redusert vekt på 22-25 prosent.

  • Kjeler og stekepanne i ultralett aluminium
  • 2 kjeler 1 liter hver
  • 1 stekepanne 18 cm
  • Gassbrenner
  • Tang og reim

Egenskaper for 27-1 UL with Gas Burner:
Maks effekt: 2100 W
Materiale: Aluminium
Minste koketid for 1 l vann: 3
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 690 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!