27-3 HA - ID: 2400-273HA

Trangia27-3 HA

Mer info

Mer om 27-3 HA fra Trangia

Trangia 27-3 HA har mindre kokekar, og kaffekannen er dimensjonert deretter. Et lite, kompakt kjøkken som krever minimal plass i ryggsekken. Selv her kan det kompletteres med større leirkjeler som kan settes på de oppfelte holderne i den øvre vindskjermen.

Alle kjøkken i 27-serien inneholder to stk. 1 liters kjeler, en gradert og en ugradert, en 18 cm stekepanne, vindskjerm (øvre og undre), brenner, tang og reim. 

Laget av en hardanodisert aluminiumslegering, et materiale som er opptil 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium og har svært høy slitestyrke. Hardanodiseringen, med en tykkelse på 40 my, gir et av markedets absolutt hardeste materialer. For brukeren blir kjøkkenet lettere å bære, mer robust mot slitasje, holder lenger og er lettere å rengjøre.

  • Kjeler og stekepanne i ultralett hardanodisert
  • 2 kjeler 1 liter hver
  • 1 non-stick-belagt stekepanne 18 cm
  • Brenner
  • Tang og reim
Egenskaper for 27-3 HA:
Maks effekt: 1000 W
Materiale: Aluminium
Minste koketid for 1 l vann: 10
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 725 g
Brenseltype: Sprit
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!