27624

27-5 UL with Gas Burner - ID: A023499

Trangia27-5 UL with Gas Burner

Mer info

Mer om 27-5 UL with Gas Burner fra Trangia

27-5 UL with Gas Burner fra Trangia er et gasskjøkken med non-stick kjeler som ikke krever fett som gjør det enkelt å rengjøre. Kompakt og lett, men samtidig veldig slitesterk, perfekt for de med liten plass, men som ikke vil tommel på kvaliteten. Kompatibel med brennevin brennere.
Tilpasset for 1-2 personer.
Egenskaper for 27-5 UL with Gas Burner:
Maks effekt: 2100 W
Brensel er inkludert: Nei
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindskjerm: Ja
Minste koketid for 1 l vann: 3
Materiale: Aluminium
Bærekraft: Inneholder minst 50 % resirkulert materiale
Beregnet på antall personer: 2 stk
Vekt: 830 g
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Nei
Vindbeskyttelse medfølger: Ja
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!