27624

27-7 UL/HA - ID: A054509

Trangia27-7 UL/HA

Mer info

Mer om 27-7 UL/HA fra Trangia

Outdoor Stove 27-7 UL/HA fra Trangia tilhører 27-serien som har kjøkken som passer godt for alenevandrere eller 2 personer. Kokekarene er mindre og kaffekannen dimensjonert deretter. Et lite, kompakt kjøkken som krever minimal plass i ryggsekken.

Alle kjøkken i 27-serien inneholder to stk. 1 liters kjeler, en gradert og en ugradert, en 18 cm stekepanne, vindskjerm (øvre og undre), brenner, tang og reim.

Outdoor Stove 27-7 UL/HA er laget av en hardanodisert aluminiumslegering, et materiale som er opptil 50 prosent sterkere enn vanlig aluminium og har svært høy slitestyrke. Hardanodiseringen, med en tykkelse på 40 my, gir et av markedets absolutt hardeste materialer. For brukeren blir kjøkkenet lettere å bære, mer robust mot slitasje, holder lenger og er lettere å rengjøre.

  • Vindskjerm i ultralett aluminium
  • Kjeler og stekepanne i ultralett hardanodisert
  • 2 kjeler 1 liter hver
  • 1 stekepanne 18 cm
  • Brenner
  • Tang og reim
Egenskaper for 27-7 UL/HA:
Maks effekt: 1000 W
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindskjerm: Ja
Minste koketid for 1 l vann: 10
Materiale: Hardanodisert aluminium
Beregnet på antall personer: 2 stk
Vekt: 690 g
Brenseltype: Sprit
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!