Kettle 824 0,9L Detachable Handle - ID: 2400-824

TrangiaKettle 824 0,9L Detachable Handle

Mer info

Mer om Kettle 824 0,9L Detachable Handle fra Trangia

Trangia kaffekanne med løst håndtak og plass til 0,9 liter. Produktet veier 200 g.

Trangia kaffekanne er laget i aluminium, som er et holdbart og lett materiale som sprer varmen jevnt og raskt. Det gjør at ingenting brenner seg i midten av kannen. Aluminiumskannene har en hard overflate som beskytter mot riper og slitasje. Kjøkkenet for den som vil lage enkel mat, med et kjøkken som holder i mange år.

Egenskaper for Kettle 824 0,9L Detachable Handle:
Volum: 0.9 L
Materiale: Aluminium
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 13,7 x 13,7 x 9,2 cm
Vekt: 200 g
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!