Kettle 825 0,9L Attached Handle - ID: 2400-825

TrangiaKettle 825 0,9L Attached Handle

Mer info

Mer om Kettle 825 0,9L Attached Handle fra Trangia

Trangia kaffekanne fast 0,9 er en slitesterk kanne som er smidig å ta med seg.

Kannens håndtak er tett boltet for at den skal være lett å rengjøre.

Trangia kaffekanne fast 0,9 l er laget i aluminium, som er et holdbart og lett materiale som sprer varmen jevnt og raskt. Det gjør at ingenting brenner seg i midten av kannen. Aluminiumskannene har en hard overflate som beskytter mot riper og slitasje. Kjøkkenet for den som vil lage enkel mat, med et kjøkken som holder i mange år.

Egenskaper for Kettle 825 0,9L Attached Handle:
Volum: 0.9 L
Materiale: Aluminium
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 13,7 x 13,7 x 9,2 cm
Vekt: 210 g
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!