Kitchen Strap 68 cm - ID: 2400-R68

TrangiaKitchen Strap 68 cm

Mer info

Mer om Kitchen Strap 68 cm fra Trangia

Stroppen for ditt kokesett. Trangia Packrem 68 cm rekker rundt alle kokesett fra produsenten. Trangia Packrem 68 cm passer både til 27- & 25-serien. Om du har mistet eller slitt ut stroppen som holder ditt kokesett sammen er det denne varianten du skal ha. Passer naturligvis også som en helt vanlig pakkerem selv om du ikke har et kokeapparat fra Trangia.
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Tilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!