Kittel 1,0 Non-Stick - ID: A000666

TrangiaKittel 1,0 Non-Stick

Mer info

Mer om Kittel 1,0 Non-Stick fra Trangia

Trangia kjel til kjøkken 27 er en reservekjel til kjøkken i Trangias 27-serie. Finnes som indre eller ytre kjel. Non-stick: Non-stick er et belegg som gir en perfekt overflate for steking og som krever mindre eller ikke noe matfett i det hele tatt. Det letter også oppvasken ettersom ingenting setter seg fast. Non-stick er noe mer ømtålig mot riper og slitasje. Derfor bør man bare bruke plast- og treredskap. Belegget har høy varmebestandighet og lav friksjon og ble opprinnelig utviklet av NASA. Passer til den som vil pakke lett, spise lett og vaske opp lett. 
Egenskaper for Kittel 1,0 Non-Stick:
Volum: 1 L
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!