Multifuel X2 - ID: 2400-750001

TrangiaMultifuel X2

Mer info

Mer om Multifuel X2 fra Trangia

Trangia multifuelbrenner gir nytt liv til ditt Trangia-kjøkken og reduserer koketiden! Fungerer med gass, bensin, diesel eller parafin og er det selvskrevne valget for krevende situasjoner som ekspedisjoner eller vinterturer. Brenneren leveres med 2 munnstykker. 0,32 mm er montert i brenneren og er beregnet på gass, industribensin og blyfri bensin. Munnstykket merket 28 er beregnet på parafin og diesel.

Inneholder: 1 brenner,1 pumpe, 1 brenselflaske 0,6 l, 1 servicenøkkel, 2 munnstykker, 1 futteral.
Passer til samtlige Trangia-kjøkken med hull for brenselslange i den nedre vindskjermen.
Egenskaper for Multifuel X2:
Minste koketid for 1 l vann: 10
Vindskjerm: Ja
Vekt: 525 g
Brenseltype: Mulitfuel
Piezo Ignitor: Nei
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!