Stekpanna 725-20 - ID: A054516

TrangiaStekpanna 725-20

Mer info

Mer om Stekpanna 725-20 fra Trangia

Trangia Frypan 725-20 passer til den som vil pakke lett, spise lett og vaske opp lett. Non-sticks brukervennlighet gjør at det er et godt valg å velge Trangia 20 cm stekepanne non-stick.

Trangia Frypan 725-20 en Triangia non-stick-belagt stekepanne med størrelse 20 cm i diameter. Vekten på produktet er 240 g og håndtaket på stekepannen er innfellbart.


Non-stick er et belegg som gir en perfekt overflate for steking og som krever mindre eller ikke noe matfett i det hele tatt. Det letter også oppvasken ettersom ingenting setter seg fast. Non-stick er noe mer ømtålig mot riper og slitasje. Derfor bør man bare bruke plast- og treredskap. Belegget har høy varmebestandighet og lav friksjon.

Egenskaper for Stekpanna 725-20:
Materiale: Aluminium
Vekt: 240 g
Brenseltype: Gass
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!