Tundra I - ID: 2400-TU-I

TrangiaTundra I

Mer info

Mer om Tundra I fra Trangia

Trangia Tundra er et sett uten brenner som er tilpasset gasskjøkken. Dersom du trenger et sett til båten, campingvogna eller hytta, passer det perfekt med Trangia Tundra.

OBS! Det inngår ikke lokk.

Trangia Tundra er tilpasset gasskjøkken.

Kjeler og stekepanne er avfrest i bunnen for å ikke gli på gasskjøkkenet. Det gjør at Tundra passer perfekt til båten, campingvogna eller hytta.

Non-stick er et belegg som gir en perfekt overflate for steking og som krever mindre eller ikke noe matfett i det hele tatt. Det letter også oppvasken ettersom ingenting setter seg fast. Non-stick er noe mer ømtålig mot riper og slitasje. Derfor bør man bare bruke plast- og treredskap. Belegget har høy varmebestandighet og lav friksjon.


Tundra I inneholder:
2 kjeler, 1,75 og 1,5 liter, 1 stekepanne 20 cm. Alt i non-stick. Tang, futteral.

Egenskaper for Tundra I:
Materiale: Aluminium
Vekt: 540 g
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!